Meubelmaker Bollenstreek

Meubelmaker Bollenstreek

Meubelmaker Bollenstreek die duurzame meubelen om maat ontwerpt en bouwt
Meubelmaker Bollenstreek

Graag stel ik mij even aan u voor: mijn naam is Bart van IJzendoorn, ik ben een ambachtelijk meubelmaker in de Bollenstreek.

 

Ik ontwerp en bouw mooie, duurzame meubelen op maat. Samen met u ga ik in gesprek over de meubelen die perfect passen bij uw smaak en interieur. De maatvoering, de functie en natuurlijk het materiaal van het meubel. Alles is volledig af te stemmen op uw voorkeuren, zodat we samen een perfect en uniek meubel creëren.

Over mij

Na een carrière in de financiële dienstverlening besloot ik te worden wat ik het liefste wilde: meubelmaker.

Ik heb dan ook een sterke motivatie om mooie dingen te creëren die precies bij de wensen van mijn klanten passen. Na verschillende cursussen bij De Schrijn in Langbroek en stages bij een ervaren bedrijf in Lunteren kwam in 2016 mijn droom uit: ik werd zelfstandig meubelmaker in de Bollenstreek.

 

Kwaliteit

Als bevlogen meubelmaker in de Bollenstreek staat kwaliteit voor mij voorop. Natuurlijk: meubels moeten mooi zijn, maar ook praktisch en ze moeten lang meegaan. Daarnaast heb ik de overtuiging dat we zuinig moeten omgaan met de grondstoffen die de aarde ons biedt. Daarom werk ik uitsluitend met houtsoorten met het FSC-keurmerk. Zo weet u met zekerheid dat het hout van uw maatwerk meubel afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos.

 

Particulieren en bedrijven

Voor zowel woningen als kantoren ontwerp en maak ik meubelen op maat. Voor particulieren maak ik veel tafels, kasten, TV-meubelen en wandmeubelen. Voor bedrijven moet u denken aan balies, provisiekasten en vergadertafels. Ook voor de zakelijke markt ben ik dus de meubelmaker in de Bollenstreek die u verder kan helpen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk voor een selectie van mijn creaties mijn portfolio.

 

Bent u dus op zoek naar een meubelmaker voor wie vakmanschap centraal staat? Neem dan contact op. Graag maak ik een afspraak op bij u langs te komen, zodat ik u kan voorzien van een vrijblijvend advies over het meubelstuk van uw dromen. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0