Mijn werkwijze

Een meubel op maat laten maken is een spannend proces. U koopt namelijk een meubel ‘op papier’. Door mijn manier van werken hoop ik dat die spanning wordt omgezet naar enthousiasme! steigerhouten meubelen

Kennismaking/ Schetsfase

Eerst kom ik bij u thuis of op uw bedrijfslocatie en bespreken we uw wensen en voorkeuren. Voorzichtig komen de eerste lijnen op papier bij elkaar en na verloop van tijd ontstaat precies het meubel dat u in gedachten heeft.

 

Ik adviseer u vervolgens over het te gebruiken materiaal en de afwerking daarvan.

 

Als u na bespreking van het schetsontwerp serieus overweegt het meubel te laten maken, dan maak ik een definitief ontwerp.

Meubels op maat volledig naar uw wens en voorkeur

Het definitieve ontwerp bestaat uit een gedetailleerde weergave van het gewenste meubel, uitgewerkt in een tekening met exacte maatvoering en materiaalkeuze. Bij dit ontwerp ontvangt u de offerte, zodat u weet wat het maken van uw meubel u kost.

Inkoop materiaal

U heeft, op basis van het definitieve ontwerp en de offerte, besloten uw meubel op maat daadwerkelijk te laten maken. Na ontvangst van de ondertekende offerte en uw aanbetaling wordt er, in overleg met u, een planning gemaakt en worden de benodigde materialen ingekocht.

Duurzame kwaliteits meubels op maat

Realisatie

Als u een losstaand meubel laat maken, dan wordt het meubel in de werkplaats gemaakt. Wanneer u een geïntegreerd meubel laat maken, dan worden de materialen in de werkplaats globaal op maat gemaakt en volgt de exacte afwerking ter plaatse.

 

Tijdens de productie van het meubel bent u van harte welkom in de werkplaats, u kunt dan zelf zien hoe uw meubel ‘ontstaat’. Eventueel kunnen dan ook nog kleine aanpassingen worden besproken en gerealiseerd.

Aflevering / Montage

In overleg wordt er een datum en tijdstip bepaald wanneer het meubel geleverd kan worden. 

Bij u thuis wordt alles weer netjes in elkaar gezet en kunt u gaan genieten van uw zelf ontworpen meubelstuk. Na aflevering ontvangt u een factuur voor het resterende bedrag.

Volledig ingerichte werkplaats
Interieur op maat