Kasten op maat

Kasten op maat

Creëer uw ideale kast door er een op maat te laten maken.
Kasten op maat

Kasten zijn er in vele maten en verschijningsvormen. Garderobekasten, TV-kasten, vitrinekasten enzovoort. Door een kast op maat te laten maken creëer ik uw ideale en geheel naar uw wensen samengestelde kast. Vaak is een kast een centraal stuk in een ruimte dat in grote mate de sfeer bepaalt. Het is daarom fijn om een kast op maat te laten maken, zodat het meubel precies in uw interieur past.

 

Ik maak meubelen in allerlei houtsoorten, in allerlei maten, en in allerlei stijlen. Zo bent u ervan verzekerd dat u een uniek meubelstuk bemachtigt dat aan al uw wensen voldoet. Bovendien maak ik uitsluitend meubelen van hoge kwaliteit, zodat u lang kun genieten van uw droomkast.

 

 

Werkwijze

De creatie van een houten kast op maat begint bij het ontwerp. Graag kom ik bij u langs voor een vrijblijvend gesprek over wat u precies wilt. Op basis hiervan kan maak ik een eerste schets. Bent u tevreden met de schets? Dan maak ik een gedetailleerd ontwerp met aandacht voor maatvoering, materiaalkeuze en functionaliteit. U krijgt met het gedetailleerde ontwerp ook een offerte, zodat meteen duidelijk is wat de kosten zijn. Als u akkoord bent ga ik in mijn werkplaats aan de slag met uw kast. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen, zodat u kunt zien hoe uw meubel stap voor stap ontstaat.

 

Duurzame keuze

Ik maak kasten van allerlei soorten hout, ook combinaties van hout zijn mogelijk. Al het hout dat ik gebruik heeft een FSC-keurmerk. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw meubel gemaakt is van hout uit een duurzaam beheerd bos. Met een houten tafel op maat gemaakt kiest u dus voor stijl, comfort en duurzaamheid.

 

Neem vrijblijvend contact op om te praten over de mogelijkheden!  

Reactie schrijven

Commentaren: 0