Handgemaakte meubelen

Handgemaakte meubelen

Hangemaakte meubelen op maat precies zoals u dat wilt.
Handgemaakte meubelen op maat

Als ambachtelijk meubelmaker ben ik gespecialiseerd in het vervaardigen van handgemaakte meubelen. Bij mij kunt u terecht voor allerlei houten meubelen, volledig op maat gemaakt. Zo bent u altijd verzekerd van een fraai, uniek en duurzaam meubelstuk dat precies aan uw wensen voldoet. Van de keuze van het materiaal tot de kleinste details in de vormgeving: met handgemaakte meubelen heeft u alles in eigen hand. Natuurlijk adviseer ik u graag over de beste opties in uw persoonlijke interieur. Lees verder over hoe uw meubel tot stand komt.

 

Het ontwerpproces

Het ontwerpproces begint bij een schets van uw handgemaakte meubels. Ik kom langs bij u thuis of op uw bedrijfslocatie, om het interieur te bekijken en uw wensen en voorkeuren te bespreken. Op basis hiervan maak ik een eerste schets. Als u tevreden bent met deze schets, kunnen we door naar de volgende ontwerpfase. In het ontwerp dat volgt werk ik alle details uit, zodat u zeker weet dat uw meubelen op maat gemaakt worden zoals u dat wilt. Hierin verwerk ik ook de maatvoering, materiaalkeuze, ontwerp en functie. Dit ontwerp stuur ik dan samen met de offerte naar u, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

 

Houtsoorten

Voor het maken van handgemaakte meubelen kan ik vrijwel iedere soort hout gebruiken. Wel maak ik altijd gebruik van hout met een FSC-keurmerk, zodat u weet dat uw meubel gemaakt is van duurzaam hout. Als u twijfelt over de materiaalkeuze geef ik u graag advies over de eigenschappen en prijzen van de verschillende houtsoorten. Ik maak allerlei meubelen: van prachtige maar kostbare meubelen van massief hout, tot goedkopere maar eveneens stijlvolle exemplaren van gefineerd of gemelamineerd plaatmateriaal. De verschillende materialen zijn ook te combineren. Wat bij uw wensen past, hangt af van uw smaak, uw gebruik en uw budget. Voorbeelden van ontwerpen van uiteenlopende materialen ziet u op mijn portfolio.

 

Creatie

Wilt u losstaande meubelen op maat gemaakt? Deze meubelen kan ik gewoon in mijn werkplaats bouwen. Kom gerust eens kijken naar de vorderingen, zodat u kunt zien hoe uw meubel tot stand komt. Wilt u nog een beetje bijsturen in het proces? Schroom niet en laat het me weten. Wilt u geïntegreerde meubelen op maat laten maken? Dan maak ik het meubel ter plekke, in uw woning of bedrijfspand. Zo bent u verzekerd van een perfecte snit.  

 

Meer weten?

Met handgemaakte meubelen maakt u uw interieur stijlvol en uniek. Neem vrijblijvend contact op als u vragen heeft, of meer informatie wilt hebben.