Tafel op maat

Tafel op maat

Creëer uw ideale tafel door een houten tafel op maat te laten maken.
Houten tafel op maat

Door een houten tafel op maat te maken creëer ik uw ideale tafel. Vaak is een tafel een centraal stuk in een ruimte dat in grote mate de sfeer bepaalt. Het is daarom fijn om een houten tafel op maat te kunnen laten maken, zodat het meubel precies in uw interieur past.

Ik maak meubelen in allerlei houtsoorten, in allerlei maten, en in allerlei stijlen. Zo bent u ervan verzekerd dat u een uniek meubelstuk bemachtigt dat aan al uw wensen voldoet. Bovendien maak ik uitsluitend meubelen van hoge kwaliteit, zodat u lang kun genieten van uw droomtafel.

 

Eetkamertafel

De eetkamertafel is een van de belangrijkste meubelen in huis: veel van de interactie in huis vindt hier plaats. Ontbijten met het hele gezin, uitgebreid eten en borrelen met vrienden, werken op de laptop: de eetkamertafel is van alle markten thuis. Het schept veel rust en plezier als de tafel precies aan uw eisen voldoet. Houdt u van klassieke of juist moderne vormen? Wat voor eisen stelt u aan het tafelblad? Met hoeveel mensen zou u aan tafel willen zitten? Gun uzelf een prachtige tafel met optimaal gebruiksgemak met een houten tafel op maat.

 

Houten bureau

Prettig werken begint met een mooie en comfortabele werkplek. Met een houten bureau op maat kunt u een bureau laten ontwerpen dat precies past bij uw smaak, lengte en gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig klassiek bureau van zwaar eiken, of juist een licht en modern bureau ontworpen voor laptopgebruik. Als u een houten bureau op maat laat maken bepaalt u zelf alle details, van bureaublad tot eventuele lades.

 

Werkwijze

De creatie van een houten tafel op maat begint bij het ontwerp. Graag kom ik bij u langs voor een vrijblijvend gesprek over wat u precies wilt. Op basis hiervan kan maak ik een eerste schets. Bent u tevreden met de schets? Dan maak ik een gedetailleerd ontwerp met aandacht voor maatvoering, materiaalkeuze en functionaliteit. U krijgt met het gedetailleerde ontwerp ook een offerte, zodat meteen duidelijk is wat de kosten zijn. Als u akkoord bent ga ik in mijn werkplaats aan de slag met uw tafel of bureau. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen, zodat u kunt zien hoe uw meubel stap voor stap ontstaat.

 

Duurzame keuze

Ik maak tafels en bureaus van allerlei soorten hout, ook combinaties van hout zijn mogelijk. Al het hout dat ik gebruik heeft een FSC-keurmerk. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw meubel gemaakt is van hout uit een duurzaam beheerd bos. Met een houten tafel op maat gemaakt kiest u dus voor stijl, comfort en duurzaamheid.

 

Neem vrijblijvend contact op om te praten over de mogelijkheden!  

Reactie schrijven

Commentaren: 0