Meubelen op maat laten maken

Meubelen op maat laten maken

meubelen op maat laten maken zodat u zelf de precieze maatvoering en alle details bepaald.
Meubelen op maat laten maken

Uw eigen meubelen op maat laten maken

Heeft u wel eens overwogen om meubelen op maat te laten maken? Het op maat laten maken van meubelen heeft veel voordelen. Door meubelen te laten maken door een meubelmaker die het ambacht goed beheerst, heeft u niet alleen controle over de stijl en het gebruikte materiaal maar ook over de precieze maatvoering en de allerkleinste details in de vormgeving. Bovendien bent u ervan verzekerd dat uw meubelen echt uniek zijn. Lees vooral verder over de pluspunten van handgemaakte meubels.

 

Uw ideale meubel

Kant-en-klare meubelen zijn goedkoop, maar hebben een groot nadeel: het is nooit precies wat u zoekt. Al was het meubel nou nét iets groter of kleiner, of had het die handige lade of die mooie deuren… Meubelen laten maken door een meubelmaker zorgt ervoor dat alles naar wens is.

 

Denk bijvoorbeeld eens aan uw tv. Door een tv-meubel op maat te laten maken kunt u ervoor zorgen dat het meubel exact aansluit op de afmetingen van uw televisie en randapparatuur. Ook kunt u de uitvoering zelf bepalen: van de houtsoort tot de aanwezigheid van laden en verschillende compartimenten. U zult merken dat een tv-meubel op maat laten maken zorgt voor een woonbeleving met meer plezier. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor een eetkamertafel met de perfecte afmetingen, of een kast waarin u eindelijk ál uw spulletjes kunt opbergen.

 

Interieurbouw voor bedrijven

Meubelen op maat laten maken is zeker niet alleen een uitkomst voor particulieren. Als ambachtelijk meubelmaker maak ik ook (kleinschalige) interieurs voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan balies, provisiekasten of vergadertafels.

 

Ook als bedrijf kunt u dus meubelen laten maken die precies passen bij het interieur van uw bedrijfspand en tot op de millimeter op maat zijn gemaakt. Zo zorgt u voor een functionele, inspirerende en stijlvolle werkomgeving voor uw medewerkers en klanten.

 

Laat een schets maken!

 Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw interieur? Wilt u meubelen laten maken door een meubelmaker voor wie vakmanschap centraal staat? Maak dan vooral een afspraak, dan maak ik vrijblijvend een schets van uw ideale meubel. Zoekt u inspiratie? Bekijk voor een selectie van mijn creaties mijn portfolio