Meubelen op maat laten maken

Meubels op maat laten maken

Uw meubelen op maat laten maken zodat die volledig aan uw wensen voldoen.
Meubelen op maat laten maken

Wilt u meubelen op maat laten maken? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ontwerp en maak maatwerk meubelen die volledig aan uw wensen voldoen. Van de keuze van het materiaal tot de kleinste details in vormgeving: door meubelen op maat te laten maken heeft u alles in eigen hand. Natuurlijk adviseer ik u graag over de beste opties in uw persoonlijke interieur. Graag vertel ik hoe ik te werk ga.

 

Ontwerp

Meubelen op maat laten maken begint bij het ontwerp. Graag kom ik bij u langs voor een vrijblijvend gesprek over wat u precies wilt. Op basis hiervan kan maak ik een eerste schets. Bent u tevreden met de schets? Dan kunnen we de details uitwerken voor uw maatwerk meubel. Denk bijvoorbeeld aan maatvoering, materiaalkeuze, ontwerp en functionaliteit. U krijgt met het gedetailleerde ontwerp ook een offerte, zodat meteen duidelijk is wat de kosten zijn.

 

Materiaal

Bij meubelen op maat laten maken is vrijwel elke houtsoort mogelijk. Ik gebruik uitsluitend hout met een FSC-keurmerk, zodat u weet dat uw meubel gemaakt is van hout uit een duurzaam beheerd bos. Iedere houtsoort heeft zijn eigen eigenschappen en zijn eigen prijs. Zo maak ik prachtige maatwerk meubelen van massief hout in allerlei kleuren, maar ook goedkopere meubelen van gefineerd plaatmateriaal. Combinaties zijn ook mogelijk. Wat voor u het meest geschikt is, hangt af van uw wensen, het gebruik van het meubel en uw budget. Bekijk voor voorbeelden van ontwerpen van uiteenlopende materialen mijn portfolio.

 

Creatie

Wilt u losstaande meubelen op maat laten maken? Dan kan ik het meubel in mijn werkplaats maken. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen, zodat u kunt zien hoe uw persoonlijke meubel stap voor stap ontstaat. Mocht in het proces blijken dat u iets toch een beetje anders wilt, kan ik dat aanpassen. Als u een geïntegreerd meubel of interieur laat maken, maak ik de materialen globaal op maat in mijn werkplaats. Vervolgens maak ik het meubel verder af bij uw thuis of op uw kantoor, zodat het meubel perfect past.  

 

Door meubelen op maat te laten maken kiest u voor stijl en authenticiteit. Laten we samen iets unieks creëren. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0