Meubelmaker Zuid-Holland

Meubelmaker Zuid-Holland

Meubelmaker Zuid-Holland die duurzame meubels om maat ontwerpt en bouwt
Meubelmaker Zuid-Holland

Graag stel ik mij voor: Bart van IJzendoorn, ambachtelijk meubelmaker in Zuid-Holland. Ik ontwerp en bouw mooie, duurzame meubels op maat. Samen met u ga ik in gesprek over de meubels die perfect passen bij uw smaak en interieur. De maatvoering, de functie, het materiaal en natuurlijk de esthetiek van het meubel: alles is volledig af te stemmen op uw voorkeuren, zodat we samen het perfecte meubel kunnen creëren.

Over mij

Hoe werd ik meubelmaker in Zuid-Holland? Door het volgen van mijn hart. Na een carrière in de financiële dienstverlening besloot ik te worden wat ik het liefste wilde: meubelmaker. Ik heb een sterke motivatie om mooie dingen te creëren die precies bij mensen passen, en hun leven een stukje fijner maken. Na verschillende cursussen bij De Schrijn in Langbroek en stages bij een ervaren bedrijf in Lunteren kwam in 2016 mijn droom uit: ik werd zelfstandig meubelmaker in Zuid-Holland.

Kwaliteit

Als bevlogen meubelmaker in Zuid-Holland staat kwaliteit voor mij voorop. Natuurlijk: meubels moeten mooi zijn, maar ook praktisch zijn en lang meegaan. Daarnaast heb ik de overtuiging dat dat we zuinig moeten omgaan met de grondstoffen die de aarde ons biedt. Daarom werk ik alleen met materialen waarin ik vertrouwen heb, en uitsluitend houtsoorten met het FSC-keurmerk. Zo weet u met zekerheid dat het hout van uw maatwerk meubel afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos.

Particulieren en bedrijven

Voor zowel woningen als kantoren ontwerp ik meubels op maat. Voor particulieren maak ik veel tafels en kasten, maar voor bedrijven behoort het bouwen van zakelijke interieurs tot mijn expertise.  Denk aan balies, provisiekasten, vergadertafels of een complete winkelinrichting. Ook voor de zakelijke markt ben ik dus de meubelmaker in Zuid-Holland die u kan helpen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk voor een selectie van mijn creaties mijn portfolio.

 

Bent u dus op zoek naar een meubelmaker voor wie vakmanschap centraal staat? Neem dan contact op. Graag maak ik een afspraak op bij u langs te komen, zodat ik u kan voorzien van een vrijblijvend advies over het meubelstuk van uw dromen.