Meubelmakerij Van Ijzendoor is een Meubelmaker uit Alphen aan den Rijn en ontwerpt en bouwt mooie, duurzame meubels op maat. Samen met u gaan we in gesprek over de meubels die perfect passen bij uw smaak en interieur. De maatvoering, de functie, het materiaal en natuurlijk de esthetiek van het meubel: alles is volledig af te stemmen op uw voorkeuren, zodat we samen het perfecte meubel kunnen creëren.

Meubelmakerij Van Ijzendoor is een Meubelmaker uit de Bollenstreek en ontwerpt en bouwt mooie, duurzame meubels op maat. Samen met u gaan we in gesprek over de meubels die perfect passen bij uw smaak en interieur. De maatvoering, de functie, het materiaal en natuurlijk de esthetiek van het meubel: alles is volledig af te stemmen op uw voorkeuren, zodat we samen het perfecte meubel kunnen creëren.

meubels op maat laten maken zodat u zelf de precieze maatvoering en alle details bepaald.
Heeft u wel eens overwogen om meubels te laten maken? Het op maat laten maken van meubels heeft veel voordelen. Door meubels te laten maken door een meubelmaker die het ambacht goed beheerst, heeft u niet alleen controle over de stijl en het gebruikte materiaal, maar ook over de precieze maatvoering en de allerkleinste details in de vormgeving. Bovendien bent u ervan verzekerd dat uw meubels echt uniek zijn.

Hangemaakte meubels precies zoals u dat wilt.
Als ambachtelijk meubelmaker ben ik gespecialiseerd in het vervaardigen van handgemaakte meubels. Bij mij kunt u terecht voor allerlei houten meubels, volledig op maat gemaakt. Zo bent u altijd verzekerd van een fraai, uniek en duurzaam meubelstuk dat precies aan uw wensen voldoet. Van de keuze van het materiaal tot de kleinste details in de vormgeving: met handgemaakte meubels heeft u alles in eigen hand.

Creëer uw ideale tafel door een houten tafel op maat te laten maken.
Door een houten tafel op maat te maken wordt de ideale tafel gecreëerd. Vaak is een tafel een centraal stuk in een ruimte dat in grote mate de sfeer bepaalt. Het is daarom fijn om een houten tafel op maat te kunnen laten maken, zodat het meubel precies in uw interieur past. De meubels worden gemaakt in allerlei houtsoorten, in allerlei maten, en in allerlei stijlen. Zo bent u ervan verzekerd dat u een uniek meubelstuk bemachtigt dat aan al uw wensen voldoet.

Meubelmakerij Van Ijzendoor is een Meubelmaker uit Zuid-Holland en ontwerpt en bouwt mooie, duurzame meubels op maat. Samen met u gaan we in gesprek over de meubels die perfect passen bij uw smaak en interieur. De maatvoering, de functie, het materiaal en natuurlijk de esthetiek van het meubel: alles is volledig af te stemmen op uw voorkeuren, zodat we samen het perfecte meubel kunnen creëren.

Wilt u meubels op maat laten maken? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ontwerp en maak maatwerk meubels die volledig aan uw wensen voldoen. Van de keuze van het materiaal tot de kleinste details in vormgeving: door meubels op maat te laten maken heeft u alles in eigen hand. Natuurlijk adviseer ik u graag over de beste opties in uw persoonlijke interieur. Graag vertel ik hoe ik te werk ga.